top of page

AJANKOHTAISTA

Loiston_HS_Infraliite.jpg

Loistonin ohjelmistoista kertova artikkeli Infra-lehdessä 

15.2.2023 julkaistiin Loistonin ohjelmistoja käsittelevä artikkeli Infra-lehdessä, Helsingin Sanomien mukana jaetussa liitteessä. Voit lukea meidän artikkelin digiversiosta.

Build-ohjelmistomme ja OnSite-mobiilityökalumme selkeyttävät ja tehostavat infrahankkeiden hallinnointia hankkeen alkuideasta rakennuttamiseen asti!

Verkosto23_logo_web_4081.png

OLEMME OSASTOLLA  A547

Olemme mukana Verkosto-messuilla tammikuussa 2023

Energia- ja tietoverkkoalan ammattilaisille suunnatut Verkosto-messut järjestetään 25.–26.1.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messut ovat avoinna molempina päivinä klo 9–16. Tapahtuman teema on älykäs ja vastuullinen verkosto.

Nähdään messuilla!

SIPP2022-Banneri-Newsletter-600x400px-18-1-2022.jpg

Loiston oli SIPP-messuilla toukokuussa Helsingissä

Sign, Print & Promotion -messut pidettiin Helsingin Messukeskuksessa 18.-19.5.2022. Loiston oli esittelemässä Arkki-ohjelmistoaan messuilla ensimmäistä kertaa. Kahden päivän aikana meillä oli ilo ja kunnia tavata asiakkaitamme sekä kertoa Arkki-ohjelmistosta uusille yrityksille. 

Kokemuksia rikkaampina ja inspiroituneina jatkamme Arkki-ohjelmiston kehitystä. Keräämme juuri nyt lisätietoa niihin asioihin, joista olemme messuilla keskustelleet, ja palaamme asiaan pikimmiten. Tavoitteemme on tukea painoalan toimijoita parhaalla mahdollisella tavalla, ja tarjota teille mahdollisimman hyvät työkalut tehostamaan toimintaanne.

 

Kiitos kaikille, jotka kävivät osastollamme hyvistä keskusteluista ja kaikesta palautteesta! 

Menestyjät-2021-Some_1080x1080-FI.png

Loiston on saanut Kauppalehden
Menestyjät-sertifikaatin

Loiston sai alkunsa vuonna 2019 kahden menestyksekkään huippuluokan ohjelmistoja ja asiakastukea tarjoavan suomalaisen yrityksen, Bitmill Oy:n ja Erisoft Oy:n, sulautumisesta. Yhdessä olemme vahvempia! Olemme päässeet hyvään alkuun, sillä Loiston on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Vuosittain Alma Talent arvioi suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. Menestyjät luokituksessa otetaan huomioon muun muassa yrityksen luotettavuus, vakavaraisuus ja kasvu. 

 

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme menestyksestä! 

AAA-logo-2021-FI-01.jpg

Loistonille paras luottoluokitus

Vuonna 2021 meille myönnettiin Bisnoden AAA-luottoluokitus!

bottom of page