top of page

AJANKOHTAISTA

Arvonlisäveron korotus ja Loistonin ohjelmistojen päivitys

Suomen hallitus on kevään 2024 kehysriihessä päättänyt korottaa yleistä arvonlisäveroa 1,5 prosenttiyksikköä. Suomen uusi yleinen alv olisi siis jatkossa 25,5%

 

Päivitämme arvonlisäveromuutoksen Loistonin ohjelmistoihin, kun korotuksen aloitusajankohta on tiedossa. Loistonin ohjelmistojen käyttäjät saavat nämä muutokset automaattisesti käyttöön, koska teemme ne ylläpitosopimusten puitteissa.

MicrosoftTeams-image (9).png

Sign&Print Scandinavia 19.-21.9. 2023

Kävimme Sign, Print & Scandinavia -messuilla Tukholmassa, jossa juhlistimme tulevaa yhteistyötämme ja omistajanvaihtoa yhdessä Dataline Solutions-tiimin kanssa!

Loistonin Arkki-ohjelmisto on siirtynyt osaksi belgialaisen Dataline Solutions-nimisen yrityksen liiketoimintaa. Yhteistyömme isomman kansainvälisen toimijan kanssa tulee edesauttamaan sekä nykyisiä asiakkaita että Suomen koko painoalaa nyt ja tulevaisuudessa. Lue Print&Media-lehden julkaisema artikkeli tästä.

Lue koko lehdistötiedoite täältä: MultiPress.biz/gbstqm

Kopio otsikko.png

Loistonin Arkki-ohjelmisto on vaihtanut omistajaa 15.9.2023

Haluamme ilmoittaa teille, että Loistonin Arkki-ohjelmisto on myyty 15.9.2023 osaksi belgialaisen Dataline Solutions-nimisen yrityksen liiketoimintaa.

 

Voit lukea lehdistötiedotteen suomeksi täältä.

IMG_9306.jpg

Loistonin virkistyspäivä 2023

Muutama viikko sitten vietimme kesäistä virkistyspäivää Helsingin edustalla sijaitsevalla Lonnan saarella. Nautimme yhdessä kauniista maisemista, hyvästä ruuasta ja pelasimme Mölkkyä.

 

Hyvää juhannusta ja mukavaa kesän jatkoa kaikille!

22.04.2023 EARTH DAY (2).png

Vastuullisuusraporttimme on julkaistu kotisivullamme

Lauantaina 22. huhtikuuta on globaali Maan päivä.

 

Päivää vietetään ympäri maailmaa paremman ja puhtaamman huomisen puolesta.

Loiston on vastuullinen kumppaninne nyt ja tulevaisuudessa. Olemme julkaisseet Vastuullisuusraporttimme vuodelle 2023, ja se on luettavissa täältä. Raportista voit lukea yksityiskohtaisemmin, kuinka otamme ympäristön ja kanssaihmiset sekä toimialakohtaiset vastuullisuuskriteerit huomioon jokapäiväisessä liiketoiminnassamme.

 

Lisäksi Loiston on ryhtynyt tämän vuoden alussa yrityskummiksi 9-vuotiaalle tytölle Kambodzassa World Vision Finlandin kautta. Tiesitkö, että yhden kummilapsen tukeminen parantaa keskimäärin neljän muun samassa yhteisössä elävän henkilön elämää?

YT23-1200x630-logobanneri.jpg

Olemme mukana Yhdyskuntatekniikan messuilla Jyväskylässä toukokuussa

Yhdyskuntatekniikka-näyttely on Suomen suurin infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtuma, joka järjestetään 10.-11.5.2023 Jyväskylän Paviljongissa. Olemme B2-hallissa osastolla numero B469. Ilmoittaudu kävijäksi täällä.

LOGO_PLATINUM_STANDING_BLACK_FI_426860.png

Platina Suomen Vahvimmat
2021-2023

20.2.2023 Loistonille on myönnetty Asiakastiedon Suomen Vahvimmat PLATINA-sertifikaatti. Sertifikaatti on näkyvä merkki yrityksemme luotettavuudesta, hyvästä asioiden hoitamisesta ja taloudellisesta vakavaraisuudesta. Luottoluokitus päätös on tehty viimeisten kolmen vuoden tietojen perusteella. 

Loiston_HS_Infraliite.jpg

Loistonin ohjelmistoista kertova artikkeli Infra-lehdessä 

15.2.2023 julkaistiin Loistonin ohjelmistoja käsittelevä artikkeli Infra-lehdessä, Helsingin Sanomien mukana jaetussa liitteessä. Voit lukea meidän artikkelin digiversiosta.

Build-ohjelmistomme ja OnSite-mobiilityökalumme selkeyttävät ja tehostavat infrahankkeiden hallinnointia hankkeen alkuideasta rakennuttamiseen asti!

Verkosto23_logo_web_4081.png

OLEMME OSASTOLLA  A547

Olemme mukana  Verkosto-messuilla tammikuussa 2023

Energia- ja tietoverkkoalan ammattilaisille suunnatut Verkosto-messut järjestetään 25.–26.1.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messut ovat avoinna molempina päivinä klo 9–16. Tapahtuman teema on älykäs ja vastuullinen verkosto.

Nähdään messuilla!

SIPP2022-Banneri-Newsletter-600x400px-18-1-2022.jpg

Loiston oli SIPP-messuilla toukokuussa Helsingissä

Sign, Print & Promotion -messut pidettiin Helsingin Messukeskuksessa 18.-19.5.2022. Loiston oli esittelemässä Arkki-ohjelmistoaan messuilla ensimmäistä kertaa. Kahden päivän aikana meillä oli ilo ja kunnia tavata asiakkaitamme sekä kertoa Arkki-ohjelmistosta uusille yrityksille. 

Kokemuksia rikkaampina ja inspiroituneina jatkamme Arkki-ohjelmiston kehitystä. Keräämme juuri nyt lisätietoa niihin asioihin, joista olemme messuilla keskustelleet, ja palaamme asiaan pikimmiten. Tavoitteemme on tukea painoalan toimijoita parhaalla mahdollisella tavalla, ja tarjota teille mahdollisimman hyvät työkalut tehostamaan toimintaanne.

 

Kiitos kaikille, jotka kävivät osastollamme hyvistä keskusteluista ja kaikesta palautteesta! 

Menestyjät-2021-Some_1080x1080-FI.png

Loiston on saanut Kauppalehden
Menestyjät-sertifikaatin

Loiston sai alkunsa vuonna 2019 kahden menestyksekkään huippuluokan ohjelmistoja ja asiakastukea tarjoavan suomalaisen yrityksen, Bitmill Oy:n ja Erisoft Oy:n, sulautumisesta. Yhdessä olemme vahvempia! Olemme päässeet hyvään alkuun, sillä Loiston on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Vuosittain Alma Talent arvioi suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. Menestyjät luokituksessa otetaan huomioon muun muassa yrityksen luotettavuus, vakavaraisuus ja kasvu. 

 

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme menestyksestä! 

AAA-logo-2021-FI-01.jpg

Loistonille paras luottoluokitus

Vuonna 2021 meille myönnettiin Bisnoden AAA-luottoluokitus!

bottom of page