top of page
Arkki.jpg
ARKKI
Arkki logo.png

OHJAA PAINOTALOSI TOIMINTAA TEHOKKAASTI

ARKKI-OHJELMISTOMME ON SIIRTYNYT DATALINEN OMISTUKSEEN

Arkki-ohjelmisto on painotalojen toiminnanohjaukseen suunniteltu ohjelmisto, jonka avulla tehostat painotalon toimintoja ja parannat tulosta.
Arkki-ohjelmistolla hallitset painotyöprosessin alusta loppuun, tarjouslaskennasta valmiin tuotteen lähettämiseen ja laskutukseen asti.

Ominaisuuksia joustavasti valikoiden voidaan rakentaa erilaisille yrityksille oma parhaiten sopiva kokonaisuus. Tarvittavia lisätoimintoja voi myös hankkia jälkikäteen.

Arkki-ohjelmisto soveltuu erilaisille ja eri kokoisille offset- ja digipainoille, kirjapainoille ja tarra-/etikettipainoille.

KOKEMUKSIA ASIAKKAILTAMME

Printek.jpg
"Otettuamme Arkin käyttöön työnkulku tarjouksen teosta työn läpimenoon tuotannossa nopeutui huomattavasti, jättäen enemmän aikaa muuhun tuottavaan työhön."

- Petri Lehtonen, Toimitusjohtaja

Arkki2.jpg

ARKKI-OHJELMISTON HYÖDYT

TUTUSTU OMINAISUUKSIIN

Hinnastot
Tarjousen luominen
Laskutus
Tuotannonohjaus
Tilauspankki
Erilaisille

Asiakasrekisteri

Hallitse asiakkuuksia ja tapahtumalokia helposti ja tarkasti. 

Tilaukset ja työt

Arkki-ohjelmistolla hallinnoit painotöitä helposti. Muuta hyväksytty tarjous työksi, tee työmääräimiä, selaa työhistoriaa ja valvo työkantaa.

Raportit ja tilastot

Tulosta raportteja ohjaamaan toiminnan ja talouslukujen analysointia. Arkki-ohjelmistosta seuraat helposti myyntitilastoja, tarjous-, tilaus- ja työkannan arvoa ja hallitset keskeneräisiä töitä.

Liittymät ja integraatiot muihin järjestelmiin

Saatavilla liittymiä mm. Netvisor ja Unifaun-ohjelmiin. Laskut lähtevät Arkki-ohjelmistosta helposti Finvoice 3.0-verkkolaskuina nopeasti eteenpäin.

Tarjouslaskenta

Käyttämällä ohjelmiston tarjousosiota voit hyödyntää aiempien tarjousten tietoja tai kopioida tarjoukset ja nopeuttaa tarjoustentekoa huomattavasti. Voit lukea sisään materiaalitukkureiden hinnastoja, joka nopeuttaa työtä entisestään. Tarjouskirje muodostuu helposti ja lähetys onnistuu sähköpostilla.

Laskutus

Arkki-ohjelmistossa voit automatisoida laskutusta lähettämällä laskut suoraan Arkki-ohjelmistosta asiakkaalle verkkolaskuina tai siirtämällä työlaskut taloushallinnon muihin järjestelmiin integraatioiden kautta.

Lisämoduulit ja ohjelmistot

Lähettämötoiminnot, Myyntireskontra, Taloushallintoliittymät (mm. Netvisor), Jälkilaskenta, Materiaalivarasto, Materiaaliostot, Tuotannonohjauksen lisäosat, Vakiotuoterekisteri ja varasto.

Lisämoduulit

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko lisätietoa? Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Kiitos viestistäsi!
bottom of page