top of page

HELPOTA ESINEIDEN LAINAUS-  JA VUOKRAUSTOIMINNAN HALLINTAA

Rent logo XL.png

Hallitse organisaatiosi eri yksiköiden välistä esineiden lainaamista ja varaamista, tai vuokraa esineitä ja omaisuutta ulkopuolisille asiakkaille maksua vastaan. Rent-ohjelmisto hallitsee vuokrausprosessin sopimuksista lähtien laskutukseen asti. 
 
Ohjelmisto sopii sekä yksityisen sektorin yritysten että julkisyhteisöjen käyttöön ja monen erilaisen toimialan esineistön vuokraukseen.
 
Laittamalla organisaatiosi esineet hyötykäyttöön osallistut samalla kiertotalouteen ja autat säästämään maailman luonnonvaroja, kun uuden tuotteen hankinta korvautuu lainatuotteella. Samalla kerrytät lisätuloja toiminnallesi.

RENT-OHJELMISTON HYÖDYT

MEIHIN LUOTTAA

Pori.png
Rent2.jpg

TUTUSTU OMINAISUUKSIIN

Kirjaus
Käyttäjäystävällinen
Asiakasrekisteri
Ylläpito

Laskutus

Tee laskuja, lähetä verkkolaskuja tai tulosta kuitteja.

Vuokrattavan kaluston ylläpito

Rent-ohjelmisto hallinnoi helposti vuokralla olevat sekä vapaat esineet. Ohjelmisto huomioi myös helposti esimerkiksi huollettavana olevan esineistön, joka ei ole vuokrattavissa.

Integraatiot

Rent-ohjelmisto integroituu suoraan Loistonin Exact-tuoteperheen taloushallintajärjestelmään, mutta ohjelmisto toimii loistavasti myös yksinään. Samoin ohjelmaan on saatavilla muitakin laskutusliittymiä muihin taloushallintajärjestelmiin.

Sopimusten hallinta ja arkistointi on helppoa

Kirjaa ja selaa vuokrasopimuksia ja luo erilaisia raportteja. Kaikki sopimukset arkistoituna yhdessä paikassa.

Rajattomat mahdollisuudet organisaatioille

Hallitse vuokrattavaa tai uloslainattavaa omaisuutta helposti. Voit lisätä tai poistaa tavaroita muutamalla klikkauksella.

Vastuullisuus

Autat pienentämään maailman hiilijalanjälkeä vuokraamalla vapaata kalustoa ja esineistöäsi. Lainaamalla tavaraa organisaation sisällä pienennät tehtävien uushankintojen määrää. Vuokraaminen tuo lisätuloja, lainaaminen pienentää organisaation menoja. 

Laskutus
Kirjanpito

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko lisätietoa? Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Kiitos viestistäsi!
bottom of page