top of page
Exact.jpg
Exact logo.png

KOTIMAINEN TALOUSHALLINTO-JÄRJESTELMÄ

Exact-ohjelmisto on täyden palvelun sovelluspaketti, joka on tehty ammattimaiseen käyttöön helpottamaan jokapäiväisten rutiinien suorittamista.

Ohjelmiston käytännönläheisyys ja kattavat ominaisuudet sopivat vaativammallekin käyttäjälle, pienistä toiminimiyrittäjistä aina suuryritysten tarpeisiin. Exact-ohjelmistolla hoidat sujuvasti yritysten ja yhteisöjen kokonaisvaltaisen taloushallinnon ja lakisääteiset velvoitteet.

Ohjelmistolla voi yleisten kirjanpito- ja laskutustoimien ohella myös käsitellä budjetteja, ennusteita, tilinavaus- ja tilinpäätöstietoja sekä sisäisen laskennan tietoja. Tutustu alla tarkemmin ohjelmiston hyötyihin ja moduuleihin.

MEIHIN LUOTTAVAT

Spinea.png
Helaakoski.png
Pori.png
Kankaanpää.png
Rapala VMC.jpg

EXACT-OHJELMISTON HYÖDYT

Exact2.jpg

TUTUSTU EXACTIN MODUULEIHIN

Kassakladi
Kirjanpito
Käyttöomaisuuskirjanpito
Laskutus
Myyntitilaustenkäsittely
Myyntireskontra

Kirjanpito

Exact Kirjanpidon avulla hoidat yrityksen tai yhteisön lakisääteisen kirjanpidon. Ohjelmisto soveltuu moniyrityskäyttöön ja sillä voidaan hoitaa myös konsernin kirjanpito ja kustannuslaskenta. Exact Kirjanpito toimii itsenäisenä tai integroituna muihin sovelluksiimme, jolloin tieto liikkuu vaivattomasti eri moduulien välillä automaattisesti. Tilikartta ja muut parametroinnit on määriteltävissä juuri teidän organisaationne tarpeisiin. 

Käyttöomaisuuskirjanpito

Yrityksen käyttöomaisuuden kasvaessa myös hallinnolliset tarpeet, velvoitteet ja hallinnointikulut lisääntyvät. Exact Käyttöomaisuuskirjanpidon avulla hoidat helposti kaikki lakisääteiset velvoitteet ja teet helposti muun muassa poistot, korot ja indeksikorotukset, arvonkorotukset ja -alennukset sekä hyllypoistot. Asiakkaamme hallinnoivat sekä miljardien arvoisia omaisuuseriä että pienempiä käyttöomaisuuseriä.

Myyntireskontra

Myyntisaamisten valvonta, maksujen osuva kohdistaminen ja sekä perinnän että korkolaskutuksen tehokas hallinta auttaa pitämään yhtiön likviditeettiriskin pienenä ja kassavirran tasaisena.

Ostoreskontra

Exact Ostoreskontralla hoidat yhteisön ostovelkojen valvonnan, ostolaskujen maksamisen ja maksatuksen - myös valuuttamääräisinä. 

Varastonvalvonta

Exact varastonvalvonnalla hoidat vaivattomasti varastokirjanpidon ja varastonvalvonnan. Ylläpidät helposti tuotetietoja, kirjaat saapumiset, kohdistat kustannukset, inventoit varastot ja teet ostoehdotukset ja -tilaukset.

Kassakladi (eli kassakirja)

Kassakladi-ohjelmistomoduuli hallinnoi kassa-, rahoitus- ja pankkitilien hoitoa. Kassakladi helpottaa yritysten päivittäistä toimintaa eri aloilla ja liiketoimintasektoreilla.

Laskutus

Exact Laskutuksen avulla tuotekaupan, palvelumyynnin, käteiskaupan ja sopimuslaskujen käsittelystä tulee vaivatonta ja tehokasta. Nopea laskutusmoduulimme tekee laskutuksesta helppoa ja vaivatonta. Teet ja lähetät helposti yksittäislaskut, sopimuslaskut ja verkkolaskuaineistot. Exact Laskutus on tiiviisti integroitu Exact-tuoteperheen muihin moduuleihin, mutta se toimii tehokkaasti myös yksinään.

Myyntitilausten käsittely

Exact myyntitilausten käsittelyohjelmistolla hoidat tavarakaupan tilausten ja toimitusten hallinnan sekä laskutuksen. Hallitset avointa tilauskantaa, teet lähetteet ja työmääräimet, kirjaat toimitukset ja teet laskut.

Ostotilausten käsittely 

Ostotilausten käsittelyn avulla teet helposti ostotilaukset, hallitset ostotilauskantaa, kirjaat ja käsittelet ostolaskuja, hallitset saapuvia toimituksia ja näihin liittyvät osto- ja huolintalaskut. Moduulin avulla vähennät hankintaprosessin hoitamiseen tarvittavaa työtä.

Raportointi

Ohjelman avulla voit tuottaa paljon raportteja automaattisesti ja moduuleittain yrityksen talouden tunnuslukujen seuraamiseen. Voit myös itse valita raporteille haluamiasi muuttujia, tilastoja ja listauksia. Ohjelman kautta voit helposti tuottaa esimerkiksi kirjanpidon perusraportit ja tuloslaskelmat, erilaiset myynti- ja ostolaskulistaukset ja -tilastot, arvonlisäverolistat, tilauskantaraportit, maksupäiväkirjat, vientimuistiot, tarkastuslistoja ja reskontrayhteenvedot.

Ostoreskontra
Ostotilaustenkäsittely
Varastonvalvonta
Raportointi

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko lisätietoa? Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Kiitos viestistäsi!
bottom of page