Tietoa meistä

Loiston on nopeasti kasvava, yritysohjelmistoihin erikoistunut yritys. Yritysratkaisumme keskittyvät toiminnanohjausjärjestelmiin sekä painotalo- ja rakennusalojen tiedonhallintaan. Ohjelmistomme muuntautuvat suurimpienkin globaalien yritysten käyttöön.

Loiston sai alkunsa kahden menestyksekkään huippuluokan ohjelmistoja ja asiakastukea tarjoavan suomalaisen yrityksen, Bitmill Oy:n ja Erisoft Oy:n, sulautumisesta.

KIRKKAUTTA YRITYSRATKAISUIHIN

Loiston ilmentää nimellään valoa ja kirkkautta. Monet perinteiset ohjelmistoratkaisut tuottavat dataa vasta jälkikäteen ja nykypäivän vaatimuksiin nähden myöhässä. Ohjelmistomme ottaa huomioon kaiken tarpeellisen yritystiedon sekä tuo sen ajantasaisesti saataville markkinoiden vaatimalla nopeudella.

Loiston on kehittänyt älykkäitä algoritmeja ja metodeja, jotka luovat vakaan alustan ohjelmistollemme ja aktiiviselle liiketoimintatiedon hyödyntämiselle.

100

TUNNETTUA
ASIAKASTA

ÄLYKKÄÄT
ALGORITMIT

AJANTASAINEN
RAPORTOINTI

MUKAUTUVA
JÄRJELSTELMÄ

Töihin Loistonille

Loistonilla on vakiintuneen yrityksen luoma vakaus ja startup-kulttuuri. Rakennamme ainutlaatuista ja nykyaikaista ohjelmistoalustaa ja käytämme hyväksemme uusinta teknologiaa.

Meillä on mukava työkulttuuri ja pidämme työn ohessa myös hauskaa. Avotoimistossamme voit nauttia naposteltavista, aamiaisesta, smoothiesta sekä ajoittaisista tapahtumista, kuten cocktail- ja olutmaisteluista.

Kasvamme kohisten ja palkkaamme eri alojen huippuosaajia sekä nousevia tähtiä heti – katso lisää tietoa työpaikkasivultamme!

Ota yhteyttä

PUHELIN

+358 9 351 2004

ASIAKASTUKI

support@loiston.com

MYYNTIPALVELU

sales@loiston.com