top of page

TIETOA MEISTÄ

Loiston on yritysohjelmistoihin (B2B) erikoistunut yritys ja tuotamme toiminnanohjaukseen ja tiedonhallintaan liittyviä tuotteita ja palveluita.

 

Ohjelmistojamme voi käyttää helposti pilvipalveluna tai asiakkaan omaan serveriympäristöön asennettuna.

 

Olemme täyden palvelun ohjelmistotalo ja rakennamme myös juuri teille sopivia ohjelmistokokonaisuuksia. Meillä on pitkät ja vakaat juuret, jonka takia myös ohjelmistomme ovat erittäin toimintavarmoja. 

Sunrise
Loiston ja vastuullisuus

VASTUULLISUUS

Loistonin tavoitteena on myös olla vahvasti mukana maailman ilmastotalkoissa ja toimia vastuullisuusrintaman kehityksen kärjessä. Loistonin oma toiminta on tänä päivänä jo monen ydintoiminnan osalta hiilineutraalia. Suurimmat kulutuksemme lähteet, kuten toimistomme ja servereidemme energiankäyttö ja tilojen lämmitys, ovat hiilineutraaleja. Ryhtymällä pilvipalveluasiakkaaksemme voit pienentää oman organisaatiosi hiilijalanjälkeä merkittävästi. 

Pyrimme sosiaaliseen vastuullisuuteen liiketoiminnassamme ja tavoitteemme on luoda tasavertainen ja turvallinen työyhteisö kaikille työntekijöille ja työnhakijoille katsomatta ikää, sukupuolta, ihonväriä tai uskonnollista taustaa. Uskomme, että eettisen ja vastuullisen toiminnan kautta on mahdollista rakentaa luottamuksellisia ja kestäviä työntekijä-, asiakas- ja yhteistyösuhteita.

Loistonilta löytyy omaa vastuullisuusosaamista ja jaamme mielellämme tietoa ja autamme asiakkaitamme pienentämään omaa hiilijalanjälkeään. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää! Lue uusin Vastuullisuusraporttimme täältä.

Vastuullisuusarkisto:

Opi lisää - teoriaa vastuullisuudesta

Vastuullisuusraportti 2023

TYÖKULTTUURI

TYÖKULTTUURI

Image by Tapio Haaja

Työllistämme kokoaikaisia ja osa-aikaisia osaajia ja noudatamme yhdenvertaisuuslain periaatteita. Naisten osuus työvoimastamme on vuonna 2022 50 prosenttia. Meillä on vakiintuneen yrityksen luoma vakaus, mutta energisen startup-kulttuurin mukava työilmapiiri ja joustavuus.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä ja meillä on käytössä myös joustava etätyöpolitiikka. Ketterässä organisaatiossamme työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaan, välillä on helppo tehdä työt enemmän itsenäisesti, mutta voit myös nauttia tiiviin yhteistyön tarjoamasta tuesta. Edellytykset onnistumisille luomme työn- ja vapaa-ajan tasapainolla, luottamuksella sekä matalalla hierarkialla.

Panostamme vakaaseen kasvuun ja palkkaamme eri alojen osaajia sekä nousevia lahjakkuuksia.

Avoimet työpaikat

TÖIHIN MEILLE

Kiinnostuitko?

 

Hae mukaan mukavaan porukkaamme lähettämällä meille avoin työhakemus osoitteeseen: hr@loiston.com. Otamme sinuun yhteyttä, kun sopiva tehtävä avautuu.

 

Etenkin etsimme usein .NET/C# ohjelmoitsijoita. Yleisesti painotamme osaamista ja oppimiskykyä vahvemmin kuin tietynlaista taustaa. Eli jos olet timanttinen ohjelmoitsija, aiempi kokemus näistä kielistä ei ole välttämätön.

 

Jätä rohkeasti hakemus!

bottom of page